térítéses betegszállítás
Szolgáltatás

A térítéses betegszállítás előnyei

Aki várt már hosszú órákat vagy több időt is a mentőautóra, ami elszállította idős szüleit a megfelelő kezelésre, pontosan tudja, hogy mennyire nehéz volt ez. Valószínűleg szívesen kifizette volna a térítéses betegszállítás költségeit, csak hogy a beteg hozzátartozóját ne látta volna várakozva szenvedni. De ma már ez lehetséges! Nem véletlen lett ilyen hamar ekkora sikere ennek a szolgáltatásnak. Minden igényt kielégítő betegszállítást kínál az Aranylélek és Aranyszív mentőszolgálat.

Ebben a tekintetben ez a vállalkozás a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő vállalata. Olyan széles körű szolgáltatásokat kínál országszerte ez a vállalkozás, amelyek az ÁNTSZ által engedélyezve vannak. A betegszállítások alkalmával a pácienseket és más, segítségre szoruló személyeket két mentőápoló vagy mentőtiszt segítségével viszik el oda, ahová kell. Megbízható, barátságos légkörben történik az utazás, a betegek maximális biztonságban vannak.

Kórházak, orvosi rendelők, idősotthonok és nagyon sok magánszemély tartozik az Aranylélek és Aranyszív mentőszolgálat ügyfelei közé. A cégnek és munkatársainak mindig a betegek jólléte a legfontosabb, akiket szakszerű, az állapotuknak megfelelő, személyre szabott figyelemben részesítik. A vállalkozás irányító központja az év minden napján, bármelyik órában fogadja a betegszállítási megrendeléseket. Készenléti egységei ünnep- és hétköznapokon, éjjel-nappal biztosítja a rövid várakozási idővel járó betegszállítást.

Bár térítéses szolgáltatásról van szó, egyeseknek mégsem kerül pénzébe, mert amennyiben a beteg valamelyik mentőszolgálattal szerződésben álló egészségpénztár tagja, akkor onnan visszaigényelheti a betegszállítás költségeit. De ha nem is tudja visszaigényelni a kifizetett összeget, az sem nagy veszteség, ugyanis Budapesten az Aranylélek és Aranyszív mentőszolgálat térítéses betegszállítás árai a legkedvezőbbek. Egyébként pedig, amikor a szeretett családtagunkról van szó, akkor szinte az utolsó gondolatunk, hogy ez mennyibe kerül, egyszerűen csak újra egészségesnek szeretnénk őt látni.