Bang társasjáték
Webáruház

A vadnyugati hangulatú BANG társasjáték

A vadnyugati filmek izgalmas és vicces világa sokunkat megérintett. A felnőttekben még bizonyára elevenen élnek az úgynevezett western-filmek képkockái, amiket már gyerekkorukban is nézhettek. A BANG társasjáték nekik bizonyára nagy kedvencük lesz, de a gyermekek is örömmel részt vesznek majd egy kis képzeletbeli vadnyugati lövöldözésben.

Ez a társas már csak azért is nagyszerű, mivel akár az egész család együtt játszhatja, 8 éves kortól kezdve bárki beszállhat. A kártyajáték arról szól, hogy egy csapat ravasz bandita és az elszánt seriff küzd meg egymással. A BANG társasjáték alatt minden játékos egy-egy szereplő bőrébe bújhat.

A roppant szórakoztató kártyajáték, tehát szerepjáték is egyben, amiben a vadnyugati világ minden fontos tárgya visszaköszön. A BANG társasjáték egy igazi, vicces parti-játék a barátokkal, de roppant jó kikapcsolódást nyújt a családnak is. Fiúk és lányok is szeretik. Fontos azonban, hogy összegyűljön a „banda”, mivel minimum 4 játékos kell hozzá. Nem hiányozhat a család társasjátékai közül!