wifi termosztát
Webáruház

A wifi termosztát segít távolról vezérelni

A kazán működését szabályozó berendezések között, a kereskedelmi kínálatban megtalálhatóak a hagyományos készülékek is, de egyre nagyobb a kereslet az innovatív technológiájú berendezések után. Ilyen a korszerű wifi termosztát, amit többek között az evohomeshop.hu webáruházban is megtalálhatnak a vásárlók.

A webhelyen a magas minőséget képviselő Honeywell gyártmányú wifi termosztát modellek állnak az érdeklődők rendelkezésére. A készülék rendszerbe iktatását követően, az egész hálózat vezérelhető gyakorlatilag bárhonnan, ahol van internetkapcsolat, elérhető mobilalkalmazással. Szavatolt az együttműködés az Apple, az Amazon Echo és Alexa, a HomeKit, a Google Home, akárcsak az IFTTT rendszerekkel. Az okostermosztát csomag elemeként, lehet belőle programozható szobatermosztát is, ami egy adott helyiség hőmérsékletét szabályozza, az aktuális igények szerint.

A wifi termosztát csomag alkalmassá tehető 2 helyiség hőszabályzásának az elvégzésére is, még egy Honeywell T87 jelzésű készülék hozzáadásával.