Xiaomi Redmi
Webáruház

A Xiaomi Redmi könnyen kiismerhető

Magyarországon, ma általában kétféle telefonnal szoktunk találkozni. Az egyik a Huawei, a másik pedig a Xiaomi Redmi, ami hosszú szériát tud maga mögött és rengeteg számmal jelölik. Ha próbálunk haladni a korral és nem akarunk az első készülékeknél leragadni, akkor érdemes a Redmi 9 vagy Redmi 10 között válogatnunk, bár érdemes megemlíteni a Note telefonokat is.

Ez a Note annyiban tér el a Samsung sorozatától, hogy nem kapunk hozzá S-Pent, a név inkább arra utal, hogy egy kicsivel többet tud a készülék. De mit kapunk ezektől az olcsó, középkategóriás telefonoktól? Először is jó nagy képernyőt.

Egyre gyakoribb, hogy az eredeti 5 col helyett ma már 7 colt használunk, ami egy kisebb tabletnek is megfelel, de legalább a szemüvegesek is könnyen eligazodnak rajta. A telefon belseje Androiddal működik, amit mindenki ismer és a használatához is hozzászoktunk, úgyhogy nem lesz gondunk sem a 9-es, sem a 10-es, sem a még újabb készülékekkel. A Xiaomi Redmi szériája bizonyára sokáig velünk marad. még.