zuhanyajtó
Szolgáltatás

A zuhanyajtó beszerelésének a lépései

A fürdőszoba felújítása nem az egyszerű feladatok közé tartozik, főleg a kád kicserélése zuhanyzóra. Érdemes tapasztalt kivitelezőre bízni a zuhanyajtó beszerelését. A többéves tapasztalattal rendelkező Class üvegstúdió csapata szakmailag nagyon felkészült és készen áll a kihívások megoldására. A kliens kérésére egyedi darabokat is kiviteleznek. Néhány példát megemlítünk, arra vonatkozóan, hogy milyen típusokat szerelnek. A merevítő rúddal felszerelt fix zuhanyfal U alakban helyezkedik el, 8 mm biztonsági üvegből.

Az ajtó keret nélküli, a falhoz van rögzítve, jobb vagy balos nyílással, rozsdamentes rögzítőkkel van ellátva. Ha nagyobb a hely, akkor a dupla kabin kényelmes megoldás fix üvegfallal és arról nyíló ajtókkal, ajtógombbal, szilikonos vízzárással. A másik nagyon különleges zuhanykabin, ami 135 fokos szögbe van beállítva, a szűkösebb helyekre nagyon ideális. Abban az esetben, ha nem szeretne a kádtól megválni, de jó lenne egy zuhanyzó is, akkor erre is van megoldás. Ezeket a kád peremére, keret nélkül szerelik fel.

Jól mutat és biztonságos. Minden fémszerkezet rozsdamentes, amit használnak a szereléshez, tehát nem kell attól tartani, hogy a vízben megbarnul. Edzett 8 mm vastag biztonsági üveggel dolgoznak. A megrendelők pozitívan értékelik a csapat munkáját és készséggel ajánlják másoknak is. A fürdőszobai kellékeken kívül, számos munkájukkal is elégedettek a kliensek. Az üveg megmunkálásának a területén a precizitás jellemzi.

Szolgáltatásai körébe tartozik a kádparavánok, üvegajtók, tolóajtók beszerelése, valamint nagyobb helyiségek tükreinek kivitelezése, tulajdonképpen minden, ami az üveges szakmával összefüggésben van. Az oldalon megtalálja a referenciamunkákat. Ha bizonytalan a döntésben, a szakemberek és az elvégzett munkák segíthetnek. Minden esetben helyszíni felmérést végeznek, az előre megbeszélt időpontban. Bővebb információért hívja a megadott telefonszámot vagy levélben kérjen időpontot! Az általános tájékoztatóban több részletet is megtudhat a rendeléssel és az árakkal kapcsolatosan.