autófestékek
Webáruház

Autófestékek különböző kivitelben

Nem csupán a járművek külső megjelenését alakítják át, hanem védelmet is garantálnak, hiszen erős réteget képeznek. Az autófestékek felhozatala óriási, ami nem véletlen, mivel a technológia folyamatosan fejlődik és újabbnál-újabb lehetőségeket teremt. Mivel a paletta sokszínű, ezért mindenki ráakadhat a stílusához leginkább illő árnyalatra.

A metálfényű és a gyöngyházas variációk olyan mikroszkopikus részecskéket tartalmaznak, amik a napfényben gyönyörűen csillognak és mélyebb dimenziót kölcsönöznek a fényezésnek. A matt típusok egyedi megjelenést garantálnak a járműveknek, sőt, ezek az autófestékek luxust, illetve eleganciát sugallanak.

A hagyományos oldószeres verziók helyét egyre inkább átveszik a vízbázisúak, amelyek kevesebb káros anyagot tartalmaznak, ezért környezetbarátnak nevezhetők. A nanotechnológia alkalmazása olyan vékony és tartós rétegek létrehozását teszi lehetővé, amelyek ellenállnak a karcoknak és az időjárási hatásoknak.

Ha egyedi kinézetet szeretne a kocsijának, akkor a neon vagy a fluor autófestékek remek választásnak bizonyulhatnak. Egyedülálló tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek meghatározzák a megjelenésüket, a tartósságukat és az alkalmazási módjukat is. Az autófestékek lehetnek fényesek és mattok. Az előbbiek intenzív fényvisszaverődést és ragyogást hoznak létre, míg az utóbbiak selymes felületet eredményeznek.

A választott típus határozza meg az autó megjelenését. Nem csupán esztétikailag emelik ki a jármű kinézetét, hanem védelmet is nyújtanak a környezeti hatásokkal szemben. A legtöbb minőségi variáció el van látva UV-védelemmel. Ezek az autófestékek nem halványulnak el vagy oxidálódnak.

A hőre érzékeny és változó színű típusok egyre népszerűbbek. Hőmérséklettől függően változtatják meg az árnyalatukat, ezzel létrehozva az egyedi és szórakoztató hatásokat. A technológia fejlődésének hála, egyre több változat tartalmaz holografikus effektusokat. Az autófestékek felviteli módja jelentős mértékben befolyásolja az eloszlás egyenletességét. Mielőtt bármelyiket is megvásárolná, mindenképp kérje ki egy szakember véleményét, aki ellátja hasznos információkkal.