algoflex ára
Egészség

Az Algoflex ára függ az erősségétől

Lüktető, szorító, hasogató fejfájás gyötri? Esetleg visszatérő derékfájás kínozza? Bármelyik típusú és erősségű fájdalomról legyen is szó, az Algoflex tabletták a segítségére lesznek. A fájdalom enyhítésére való készítmény többféle kiszerelésben kapható. Ibuprofent tartalmaz, ugyanúgy, mint a Nurofen elnevezésű fájdalomcsillapítók. Az Algoflex ára függ a kiszerelés nagyságától, típusától, de attól is, hogy felnőtteknek vagy éppen gyermekeknek készült.

A Baby és Junior változatok szuszpenziósak és néhány milliliteres dózisban adagolandó a megfázásra, oltás utáni lázra vagy éppen fogzással járó fájdalmakra. Az Algoflex ára online patikánkban nagyon kedvező, mivel nem számolunk rá felárat a költséghatékony tárolásnak köszönhetően.

A Rapid és Forte változatok az erősebb fájdalmakra készültek és ezek a felnőtteknek javasoltak. Külön kapható menstruációs zavarokra és ízületi, izom- vagy reumás fájdalmakra. Az Algoflex ára attól is függhet, hogy gél formájában rendeli-e meg vagy kapszulás változatban. A lokalizált fájdalmakra kínált Dolo kenőcs ugyanis feleannyiba kerül, mint a tabletta.