Árpád pálinka
Szolgáltatás

Az Árpád pálinka hazánk egyik büszkesége

Ez a kiváló nedű teljes mértékben hungarikumnak számít, így nem maradhat le az ünnepi asztalról. Az Árpád pálinka több mint 50 éves múltra tekint vissza. Az ital 100 % gyümölcsből készül. Az előállításánál óriási hangsúlyt fektetnek a gyümölcsök természetes értékére, amit a főzés során próbálnak a lehető legjobban megőrizni.

A termékcsaládban megtalálhatóak a hagyományos kisüstik és a modern oszlopos technológiával készített variációk. Ahhoz, hogy jól érezhető legyen a karakteres ízvilág, nem szabad lehűteni. Az Árpád pálinka ideális fogyasztási hőmérséklete 18-22 fok. Tudni kell, hogy alacsonyabb hőmérsékleten az italban rejlő illatanyagok nehezen tudnak kibontakozni, ezáltal az aroma nem kellemesen gyümölcsös, hanem inkább semleges, erősen alkoholos érzést vált ki.

A kóstoláskor a mennyiségről nem szabad megfeledkezni. Ahhoz, hogy igazi élményt nyújtson, lassan, apránként kell ízlelgetni. Az Árpád pálinka 0,7 l kiszerelésben van jelen az üzletekben. Az alkoholtartalmát tekintve 40 %. Ha megkóstolja, akkor biztosan nem fog csalódni benne.