Honeywell szénmonoxid érzékelő
Szolgáltatás

Az élet védelmét szolgálja a Honeywell szénmonoxid érzékelő

Az ember élete gyakran veszélybe lehet olyan módon is, hogy arról tudomást sem vesz. Nem cél senkit sem riogatni, de jobb felkészülni, mint utólag bánkódni. A tél közeledésével egyre gyakrabban lesz beindítva a fűtés, ami esélyt ad CO kialakulására. A Honeywell szénmonoxid érzékelő felszerelésével megelőzhetőek azok az esetek, amik mérgezéshez vezethetnek.

Ne csak magára, hanem a családja minden tagjára is gondoljon, beleértve a házi kedvenceket. A színtelen, szagtalan gáz jellemzően leköti a vér hemoglobinjait, mert jobban kapcsolódik azokhoz, mint az oxigén, ezért fulladást eredményez. A Honeywell szénmonoxid érzékelő célja megakadályozni a már kisebb jellegű fejfájással, szédüléssel járó tünetek kialakulást is.

Éppen ezért, a Honeywell Home R200C tagjai beépített akkumulátorral és 10 éves élettartammal rendelkeznek. Vészjelzés esetén egyértelműen észrevehető piros színű „ALARM” felirat jelenik meg a Honeywell szénmonoxid érzékelő képernyőjén. Kazánházban, fürdőszobában, konyhában, de a hálóban és nappaliban ugyanúgy érdemes helyet kapjon.