ipari porszívó
Webáruház

Az ipari porszívóval mindent ki tud tisztítani

Az iparos műhelyek, a rendezvénytermek, vendéglátó egységek, de a nagyobb területű magánudvarok feltakarítása is bizony igen időigényes folyamat.

Amennyiben szeretné megkerülni ezt a problémát, a megoldás egy ipari porszívó beszerzése, amit megtehet bármelyik napszakban a szerszamoazis.com webáruház szolgáltatásainak az igénybevételével. Ebben a termékcsaládban hatékony takarítóalkalmatosságokat talál, amelyek tökéletesen alkalmasak tágas helyiségek és terek rendben tartására.

Az ezen a webhelyen forgalmazott Hitachi ipari porszívó amellett, hogy energiatakarékos, igen hatékony és a minőségi alkatrészeknek hála, időtálló is. Számos tartozékkal érkezik Önhöz a kiválasztott darab, ezek megfelelő cserélgetésével a gépek többféle munkafázis elvégzésére is alkalmasak.

A legtöbb modell száraz/vizes tisztításra van kialakítva, ezeket a funkciókat igény szerint variálhatja. A professzionális ipari porszívó az ülőgarnitúra és a kocsi kárpitját, valamint a szőnyegek tisztítását is el tudja végezni.