babajátékok
Szolgáltatás

Babajátékok magas minőségben

A babák már az első hónapokban elkezdenek érdeklődni a zajok, színek, formák iránt. Eleinte csak a környezetüket és a saját kezecskéiket kísérik figyelemmel, azonban egy idő után már a babajátékok is felkeltik az érdeklődésüket. A csörgő, zörgő, hangokat kiadó, puha anyagú kisebb tárgyakat már pár hónapos korukban a kezükbe adhatjuk, hiszen ezekkel fejlődnek az első szenzomotorikus képességeik.

A jatekwebshop.hu internetes boltban kiváló minőségű babajátékok kapnak helyet, az egészen kicsiknek is. Az ágyforgók, ágyjátékok a könnyű álomért és az elalvás előtti szórakozásért felelősek. A szivacs puzzle remek kikapcsolódást nyújt az 1 év alattiaknak, ráadásul teljesen biztonságos.

Az interaktív babajátékok, mint a Fisher Price tanuló kutyusa nemcsak nagyon aranyos és szórakoztató, hanem készségfejlesztő is. Természetesen a fürdésnél használatos eszközökről sem szabad megfeledkezni. A webáruház készletében szuper babajátékok kaphatóak, amiket kádban, medencében vagy homokozóban is lehet használni.