ugrálóvár
Webáruház

Biztonságos ugrálóvár a felszabadult pillanatokért

A csúszdával és trambulinnal felszerelt, kicsi és színes felfújható játszóterek kitűnően alkalmasak otthoni használatra. Az ugrálóvár kiváló minőségű polimer anyagból készül, kellően strapabíró és fantasztikus kiegészítőként alkalmazható a kertben, magánhasználatra felállított játszótérhez.

Üzleti célokra viszont tanácsosabb egy bonyolultabb, kifejezetten ilyen célokra létrehozott modellt beszerezni. Ha azt szeretné, hogy a gyermeke több időt töltsön aktív szabadtéri játékokkal, akkor vásároljon neki egy saját ugrálóvárat, ahol szívesen játszik egyedül és barátaival is. Erre a célra a katalógusunkban bemutatott termékek ideális megoldásként szolgálnak.

Ezeket kifejezetten otthoni használatra tervezték és mindegyik modell egy tematikus játszótér is egyben, ami több zónát, csúszdát és medencét tartalmaz. Az összes légvár kompakt, néhány percen belül könnyen felszerelhető. Az egyszerű használat és a viszonylag alacsony ár ellenére, az ugrálóvárak kiváló minőségűek és megfelelnek az összes nemzetközi gyermekbiztonsági előírásnak.