bosch hőszivattyú
Webáruház

Bosch hőszivattyú környezetbarát kialakítással

A mai kor embere nemcsak takarékosságot vár el a berendezésektől, hanem optimális teljesítményt is. Nincs ez másképpen a fűtési eszközökkel sem, ezért a kellemes belső mikroklímáért egy Bosch hőszivattyú megvásárlásával is tehetünk.

A meleg víz gyors és kényelmes előállítása sem elhanyagolandó tényező, azonban mindez nem kell egy vagyonba kerüljön. A korszerű eszközök ugyanis képesek a komfortos élet biztosítására, extra költségek nélkül is. Nem vitás, hogy egy-egy modern berendezés megvásárlása nem luxus és nem kidobott pénz. A Bosch hőszivattyú gyorsan meghálálja a bizalmat. Ez ugyanis mindössze 1 kW/óra villamosenergia felhasználásával többszörös mennyiségű hőenergiát képes biztosítani.

Mit jelent ez a felhasználóknak? Nem kevesebbet, mint azt, hogy további fűtőberendezés nélkül biztosítható egész évben a lakás fűtése és a meleg víz is. A Bosch hőszivattyú környezetbarát és kiemelkedően hatékony, ami a villanyszámlán is hamar érzékelhető lesz. Az eklima.hu webáruházban több modellben elérhető.