Bosch klíma
Szolgáltatás

Bosch klíma jelenlét érzékelővel

Minden évszakban jól jön egy remekül működő klíma, hiszen a tavaszi, őszi hidegebb napokon fűthetünk, télen kiegészíthető vele a fő fűtési hálózat munkája, nyáron pedig kellemes hűvöst biztosít. Ebben az esetben sem szabad lejjebb adni a minőségből. A híres Bosch klíma optimális döntés, mert ennek a gyártónak minden terméke megbízhatóan működik, hosszútávon is.

A külső kialakítása szintén megfelelő, nagyon jól néznek ki ezek a készülékek, elegáns megjelenést adnak az adott ingatlannak, kívülről és belülről egyaránt. Az eklima.hu webes üzletben kapható CL8001i 35 ET szürke inverteres Split Bosch klíma például lenyűgöző designnal készült. A több színváltozatnak köszönhetően, egyedileg hozzáigazíthatjuk a berendezési tárgyainkhoz a beltéri egységet.

Csúcstechnológiai jellemzői, mint a plasmacluster technológia és a coanda légáram tiszta, egészséges levegőt és kellemes környezetet biztosít mindennap. Ez a Bosch klíma jelenlét érzékelővel is el van látva, így ha senki sem tartózkodik a helyiségben, akkor ECO üzemmódra vált.