kerékpár utánfutó
Szolgáltatás

Bőséges rakteret biztosít a kerékpár utánfutó

Egy kiváló minőségű kétkerekű azon felül, hogy remek sporteszköz, még ennél is többet tud nyújtani. Ahogyan az autókhoz, úgy ezen járművekhez is kapcsolható kiegészítő egység. A strapabíró kerékpár utánfutó magas terhelhetőséggel rendelkezik, így bőven lehet pakolni bele különféle cuccokat.

Ne úgy képzeljük el, mint valami teherszállítót, viszont, ha piacra járunk vásárolni vagy éppen árusítani, akkor bőségesen tehetünk bele zöldségeket, gyümölcsöket, ruhákat vagy egyéb holmikat. Olykor még kiránduláshoz is használható, hiszen a kempingfelszerelés kényelmesen elfér benne.

Amennyiben a kerékpár utánfutó egy pedelec után van kapcsolva, akkor meg sem kell erőltessük magunkat a tekerés során, hiszen az elektromos rásegítés révén jelentős tehertől mentesülünk. A csatlakoztatása nagyon egyszerű feladat, amivel könnyedén boldogulni fogunk. Amennyiben nincs rendszeresen kihasználva a kerékpár utánfutó, akkor is szerencsés, ha rendelkezésre áll, mert bármikor több holmit kell egyszerre elvinni, nem fog kihívást jelenteni.