járólap szintező
Szolgáltatás

Csempézéshez mindig kell a járólap szintező!

Szeretnénk a saját kezünkbe venni az otthonunk felújításának műveletét? Ezzel csökkenthetjük a lényegi költségeket, illetve a szakemberekre sem kell hónapokat várni hiába. Egy jól előkészített felületre a hidegburkolás szinte gyerekjáték, legalábbis járólap szintező jelenlétében.

Csempetípustól függően, az aljzatot és a lapok hátoldalát is be kell kenni ragasztóval, majd jöhet az illesztés. Ez eddig semmilyen nehézséget nem okoz. A második csempét általában az előzőhöz mérten helyezzük vízszintbe.

Egyszerűnek tűnik, tehát így haladunk majd tovább. Viszont, járólap szintező nélkül kialakulhatnak a száradás ideje alatt olyan nem várt mozgások, amik a kezdeti egyenletes felületet fogazottá teszik. Ezzel olykor még a szakemberek sem számolnak, de mi ne kövessük el ezt a hibát!

Választható ékes, többször felhasználható és csavaros járólap szintező, többféle kiszerelésben, kedvező áron, egyenesen a gyártótól. A használata mindegyik terméknek egyszerű, amit minimális gyakorlást követően, könnyen elsajátíthatunk. Bár a csavaros rendszerek kicsit több hozzáértést igényelnek, de ez sem jelenthet gondot.