Samsung Galaxy A21s tokok
Szolgáltatás

Csillámpor folyadékos Samsung Galaxy A21s tokok

Ön is már régóta keresi azt a telefontokot, ami rendkívüli védelmet nyújt a készüléknek, ugyanakkor nőies megjelenésével szinte mindenkit leveszi a lábáról? Ehhez tökéletes választásnak bizonyulnak a Liquid Make Up glitter folyadékos Samsung Galaxy A21s tokok. Ezek már több színben ott sorakoznak az aun.hu weboldalon.

A különleges folyadéknak köszönhetően, csillogó glitterek úszkálnak a tokban, ami elképesztő hatást nyújt és szinte mindenkit levesz a lábáról. Ráadásul a tok hatalmas előnye, hogy TPU műanyagból készült, vagyis képes remekül ellenállni a karcoknak, sőt, még az eséseknek és az ütődéseknek is. A mobil gombjait és széleit is tökéletes óvja ez a példány, így maximális a védelem.

Hatalmas extraként említhetjük meg, hogy a töltőnyíláson is található egy műanyagdugó, ami megakadályozza a szennyeződések okozta töltéshibát. A terméket fekete, illetve zöld színben pár kattintással beszerezhetjük. Ne habozzon, hanem látogasson el Ön is a webshopba és válogasson a jobbnál-jobb termékek közül!