derékövek
Szolgáltatás

Derékövek a magasban végzett munkához

A munkahelyi sérülések elemzése azt mutatja, hogy a magasban végzett munka során nemcsak azért következnek be balesetek, mert a munkavállaló bizonyos távolságban van a talajtól, hanem azért is, mert a munkafelület lejtős lehet és az állvány nem rendelkezik védőkorláttal. Ilyen helyzetekben a biztonsági előírások betartása és a különböző derékövek egyik fajtájának megvásárlása szükséges.

A dolgozót rögzítő biztonsági tartozékot kifejezetten úgy tervezték, hogy megfeleljenek az összes fontos igénynek. A derékövek a szükséges szerelvényekkel, hevederhossz állítóval, karabinerekkel, biztonsági kötelekkel és egyéb speciális elemekkel vannak felszerelve.

A magasban történő munkavégzéshez használt derékövek kényelmes feszesség-állítással rendelkeznek, így a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet garantálják. Ugyanakkor, a modellek megfelelnek a vonatkozó általános követelményeknek is. A webáruházunkban a pántok nélküli derékövek is elérhetőek. Katalógusunkban praktikus és megbízható modellek vannak a magasban végzett munkákhoz.