eljegyzési gyűrű
Szolgáltatás

Eljegyzési gyűrű a tökéletes lánykéréshez

A leánykérés nemcsak mérföldkő egy kapcsolatban, de a hölgyek hőn áhított nagy pillanata is. Számít az idilli helyszín, a kérdés feltevésének módja és természetesen az eljegyzési gyűrű sem elhanyagolható szempont. Ha egy férfi gyűrűt húz egy nő ujjára, azt jelenti, elköteleződik iránta, egyértelművé teszi, hogy ő a szíve választottja.

Eljegyzési gyűrűnek általában egyszerű, letisztult ékszert választanak, közkedveltek a középen kővel ellátottak. A gyűrű legtöbbször sárga, rozé vagy fehérarany, a legnépszerűbb díszítőelem pedig a gyémánt. Az eljegyzési gyűrűk kínálata napjainkban változatos, sokszínű, így bármilyen stílusjegyeket kedvel a feleségnek kívánt hölgy, az urak megtalálják a megfelelőt.

Furfangos technikákkal megtudhatjuk a gyűrűméretet a nagyobb meglepetés érdekében, például egy már meglévő gyűrű elcsenésével vagy lemérhetjük alvás közben a kedvesünk ujját cérnával, mérőszalaggal. Szervezzük meg jól a lánykérést, figyeljünk a részletekre, hogy a szerencsés hölgynek ne is legyen más lehetősége, csak igent mondani!