fazék készlet
Szolgáltatás

Fazék készlet üvegfedővel együtt

Karácsony közeledtével időben érdemes elgondolkozni, hogy milyen ajándékkal lepjük meg a szeretteinket. Olyan dolgot ajánlott venni, ami hasznos és amivel örömet szerzünk. Akik szeretnek főzni, azoknak a rozsdamentes fazék készlet szép ajándék lehet. A weboldalon lehetőség van kiválasztani a legmegfelelőbbet. Ha gondot okoz a választás, akkor ajánlott a 12 darabos szett mellett dönteni.

Ez többféle méretet tartalmaz, a 2,5 literestől a 5,5 literesig. Idetartozik még egy serpenyő is, amiben ízletes húsokat lehet sütni és nem kell tartani attól, hogy odaragad. Mivel nem kell súrolni, a mosogatógépben is tisztára mosható. Az étel mennyiségétől függ, hogy melyikbe történjen a főzés.

Mindegyik darabhoz átlátszó üvegfedő társul, ami abban segít, hogy a fedő emelgetése nélkül a készülő étel nyomon követhető legyen. Ha úgy gondolja, hogy a fazék készlet az ideális ajándék valamelyik családtagjának, akkor mielőbb adja le a rendelését, így időt takarít meg és elkerüli az ünnepek előtti rohangálást!