férfi fürdőköpeny
Webáruház

Férfi fürdőköpeny puha, de tartós anyagból

Olyasmivel szeretné megajándékozni a kedvesét vagy az egyik férfi barátját, rokonát, ami szép és hasznos egyaránt? A puha, kellemes anyagú férfi fürdőköpeny olyan ajándék, amire senki sem fog nemet mondani. Ez egy igazán praktikus lakástextil, amire mindig szükség van. Az sem mellékes, hogy az ára sem borsos, hiszen egy jobb bor vagy parfüm is kerül annyiba, mint egy jó minőségű köpeny.

Mindegy, hogy magunknak vagy másnak keresünk ilyesmit, fontos a jó anyag és az igényes kivitelezés. Az oke.hu webshopban csak prémim minőségű férfi fürdőköpeny kapható, különböző színekben és hímzésekkel. A pihe-puha, vastag wellsoft anyagból készült, letisztult fazonú, kapucnis, kellemes anyagú köntösbe élmény belebújni fürdés után.

A webáruház termékei wellsoftból készülnek. Ez az anyag kényelmes, bőrbarát, rendkívül tartós és puha. Ideális a férfi fürdőköpeny gyártására, hiszen nem hajlamos a szöszösödésre, gyűrődésre sem. Az elegáns, finom kivitelezésű modellek fekete, fehér, szürke, sötétkék és piros árnyalatokban egyaránt megtalálhatók.