gyémánt körkivágó
Szolgáltatás

Gyémánt lyukfúró sarokcsiszolóra szerelve alapos munkát végez

A kimagasló minőségű gyémánt lyukfúró sarokcsiszolóra helyezve szinte nem ismer lehetetlent, minden anyaggal megbirkózik. A gyakran kemény burkolatok átvágása komoly kihívásokat okoz, főleg olyankor, ha azok már el vannak helyezve a falon és utólagosan kell velük dolgoznunk. A megfelelő gyémánt körkivágó ezen nehéz körülmények között is biztosítani fogja a kimagasló sikert.

A speciális termékek komoly fejlesztések eredményeként születtek meg, főleg, amelyek a TLS kínálatában kaphatóak. Megéri ezeket kicsit jobban megismernünk, mielőtt a vásárlás mellett döntünk. A gyémánt körkivágó választható vizes vagy száraz körülmények közötti használathoz, típustól függően.

Mindezek mellett pedig még kaphatók gondosan összeállított gyémánt lyukfúró készlet típusok, amik több átmérőt is tartalmaznak a csomagban. Ezekkel kimondottan jól járunk, ha komplexebb feladatok elvégzését célozzuk meg. De haladjunk sorban, és kezdjük egyolyan egyedi változattal, mint a TLS MONSTER lézerhegesztett szegmenses gyémánt lyukfúró.

Ideális választás a TLS MONSTER gyémánt lyukfúró sarokcsiszolóra

A magas minőségű, szintetikus gyémántszemcsékkel ellátott lyukfúró, a körültekintő használat mellett hosszú élettartammal rendelkezik. A TLS MONSTER lézerhegesztett szegmenses körkivágó esetében a gyakorlat már bebizonyította, hogy sok különféle helyzetben lehet rá számítani.

Az anyagokat tekintve ez az a terméktípus, ami előtt még az olyan kemény komponens sem jelent akadályt, mint a fekete gránit. A természetes kövekből készített burkolólapok száma az utóbbi években folyamatosan növekedett. Voltaképpen pontosan ez volt az, ami miatt megszületett az igény a gyémánt lyukfúró sarokcsiszolóra készült változata iránt.

De mi az, amiben éppen ez a típus nyújt újat? A speciális turbó szegmensekkel kiegészített gyémánt körkivágó lehetőséget kínál az agresszív fúrás elvégzésére. Amennyiben tehát, kimondottan gyors munkavégzésre van szükségünk, akkor egyértelműen megéri ilyen kivitelben gondolkodnunk, hogy a csempe áttörése semmilyen akadályokba ne ütközzön.

Gyémánt lyukfúró sarokcsiszolóra: amire megéri figyelni a használat során

Amikor még a lapok felrakás előtt állnak, akkor egyszerűen lehet azokat alakítani, hiszen könnyen elhelyezhetjük olyan környezetben, ami számunkra megfelelő. Egy vízzel teli tálban sokkal hatékonyabba fúrás, hiszen ilyenkor nem fog semmilyen forgács képződni, és nagyobb fordulatszámon is történhet a művelet, mert a folyadék állandó hűtést biztosít.

Ugyanakkor a száraz fúrás keretei között is fontos a rendszeres hűtés, mert csak ezzel növelhető a hatékonyság. A fokozott vízadagolás viszont ilyenkor nem megoldható. A nagyobb átmérőjű lyukfúrók közepébe könnyen elhelyezhetünk egy nedves szivacsot a kialakításukból adódóan, de ez bizonyos átmérő alatt nem opció.

Ilyenkor jön jól a TLS WAX hűtőgyanta, amit egyszerűen felkenhetünk és kiváló hőelvezetést biztosít. Mielőtt tehát még felszerelésre kerülne a gyémánt lyukfúró sarokcsiszolóra, az ilyen részletekre is gondoljunk, mert a hatékony munkavégzés megköveteli az odafigyelést. Most pedig térjünk át arra, hogy mi van, amikor eltérő méretű lyukakat kell készítenünk.

Kerüljön fókuszba a gyémánt lyukfúró készlet!

Amikor egy konyha vagy fürdőszoba burkolását végezzük, akkor nem elég csak a megszokott gyémánt lyukfúró sarokcsiszolóra, kelleni fog több különféle méret is. Legyen szó csavaralátétek, menetszárak, kapcsolók, vízvezetékek, lefolyók helyének előkészítéséről, a körültekintően összeállított gyémánt lyukfúró készlet minden olyan átmérőt tartalmaz, amire igényünk merülhet fel.

A választék széles, ugyanis 3-tól kezdve egészen a 24 darabos kiszerelésig, többféle csomag közül választhatunk. Ezek a mindösszesen 5 mm-től kezdve az akár 110 mm-ig sokféle átmérőt tartalmazhatnak. A gyémánt lyukfúró készlet remek befektetés, amennyiben nem kívánjuk egyenként megvásárolni a különféle körkivágókat.

A készlettel együtt egy stílusos alumínium koffer is jár, amiben minden körkivágónak megvan a maga helye. A TLS gyémánt lyukfúró készlet kimondottan jó áron lehet a miénk, és ha rendszeresen dolgozunk a burkoló szakmában, akkor csak nyerhetünk ezzel.