gyeplazító
Webáruház

Gyeplazítóval az egészséges kertért

Nem kell kertész legyen az ember, hogy tudja, télen a fű növekedése leáll. Sajnos ez a fényben és nedvességben szegény időszak bizonyul a legjobbnak a mohaféléknek, amiket senki sem akar a kertjében. A gyep legnagyobb ellensége ez. Ha ekkor nem dönt a gyeplazító alkalmazása mellett, akkor sajnos a felhalmozódó filc jó táptalajt produkál a mohaféléknek, amik képesek szinte teljesen elpusztítani az egészséges, szép gyepet.

Életmentő a fűnek a gyeplazító

Akinek lényeges tehát az ápolt, gondozott és ezzel együtt esztétikus kert, az egészséges fű, az a megfelelő időpontban nem haboz a gyeplazító alkalmazását választani. Csakis így garantálható a gyep épsége télen és nyáron egyaránt. De melyik masina mellett érdemes dönteni?

A Dena Kert áruházban megvehetők a Gardena, AL-KO, Hecht és Riwall modellek. Alig pár kattintás után, már rá is bukkanhat az ember azon gyeplazító fajtára, amelyik szinte minden körülmény között beválik. Remek szolgálatot tehet például az AL-KO 112799 Comfort 38 P COMBI CARE talajlazító és gyepszellőztető. Kétségtelenül a költséghatékony és profi gépek közé tartozik ez a saját kategóriájában.