korpás hajra
Egészség

Jó a szódabikarbóna a korpás hajra

A fejbőr korpásodása olyan probléma, amivel élete során szinte mindenki találkozik. Ennek nagyon sok kiváltó oka lehet, de az alapvető, hogy az egészséges, egyensúlyi állapot felborul, aminek eredményeképpen gyulladás következik be a bőrfelszínen, ami felgyorsítja az elhalt hámrétegek leválást, amelyek így láthatóak lesznek. Szerencsére, már van többféle megoldás a korpás hajra. Nem kell feltétlenül patikába rohanni vagy drága kozmetikai termékekre költeni, hiszen a konyhaszekrényben is gyakran találhatóak olyan komponensek, amelyek segítséget nyújtanak.

A szódabikarbóna ezek közül talán az egyik leginkább hatásos eredményt kínáló összetevő a korpás hajra. Nagyon egyszerűen, direkt vagy vízben feloldva is alkalmazható. Tudni kell, hogy lúgos kémhatású. Képes arra, hogy feloldja a korábban letapadt szennyeződések maradványait és ezzel megszüntesse a fő kiváltó okot. A korpás hajra gyakran almaecetes öblítéssel közösen szokták alkalmazni, nagy sikerrel. Néhány alkalmat követően, már láthatóvá és érezhetővé válik az eredmény és megszűnhet a zavaró tünet.

Érdekfeszítő női témák egy helyen

Legyen szó a sztárvilágról, esetleg az egyre népszerűbb TikTok és Insta sztárokról, vagy éppen a szobanövények előnyeiről, hasznos divattippekről, ezek mind olyan női témák, amelyekben gyorsan el lehet veszni. A noitemak.hu weboldalon rendszeresen jelennek meg olyan új írások, amelyek megragadják a fantáziánkat. Lessünk be például egy állatorvosi rendelőbe néhány fotó segítségével és tekintsük meg az ott zajló napi eseményeket.

Ha már női témák, akkor a szív rejtelmeiben szintén elmerülhetünk, valamint fontos tippeket találunk arra vonatkozóan, hogy miként lehet elcsábítani a kinézett pasit. Sajnos a csalódás elkerülése sem minden helyzetben egyszerű feladat, ezért meg kell tanulnunk feldolgozni a fájdalmakat, ezek pedig további olyan női témák feltárását követelik, amelyek gyakran fájóak, de szükségesek. Járjunk tehát nyitott szemmel és ismerjük meg közelebbről a bennünket körülvevő világot egyszerűen, a különböző témákon keresztül! Készüljünk fel az életben ránk váró kihívásokra minél jobban!