Dixit társasjáték
Webáruház

Jobban megismerheti a barátait a Dixit társasjátékkal

Elképesztően szép csoportjáték, az ipar igazi „szörnyetege”, ami szerte a világon sok rajongó szívét nyerte el. A Dixit társasjáték egyszerű szabályainak és csodálatos dizájnjának köszönhetően, méltán vált az asszociációk remekművévé, ami örömmel tölti el a résztvevőket. Tudta, hogy az orrszarvú füle úgy néz ki, mint az alpesi rét?

Hogy egy sétáló elefánt, majdnem ugyanolyan, mint egy szalmakalap az eső után? Megőrültünk volna? Nem! Ez a Dixit társasjáték, ami megtöri a sztereotípiákat, mivel az asszociációra épül. Végre megtudhatja, hogy mennyire szokatlan a barátai felfogása, ha erre még eddig nem jött rá a Codenames számos csatája során.

Lepődjön meg és győződjön meg arról, hogy az emberek néha mennyire másképp fogják fel a dolgokat! A Dixit társasjáték szabályai őrülten egyszerűek. A játékszabályok annyira áttekinthetőek, hogy nem is értjük, miért nem találták ki ezt már több száz évvel ezelőtt. A kiváló tervezés, az egyszerű és izgalmas mechanika az egész világra szóló elismerés bizonyítéka.