munkavédelmi szemüveg
Webáruház

Karc- és páramentes munkavédelmi szemüveg

A biztonságos munkakörülmények megteremtése minden munkáltató kötelező teendője. A hegesztés lehetetlen a munkavédelmi szemüveg nélkül. Legyen szó a zárt vagy az oldalt nyitott egységekről, a munkavédelmi szemüveg nem hiányozhat az ipari területen tevékenykedők kelléktárából.

A munkavédelmi előírások szigorú szabályok keretén belül határozzák meg, hogy milyen kritériumoknak kell megfelelni a használatban lévő szemüvegnek. Persze ezen szempontok kipipálásán túl, egyéni elvárásaink is lehetnek a munkavédelmi szemüveggel szemben, mint például a komfortos viselet.

Az ideális szemüveg tökéletesen illeszkedik az arcformánkhoz, nem nehéz, karc- és páramentes. A kelléknek elölről és oldalról is tökéletes védelmet kell nyújtania.

Amennyiben a munkavédelmi szemüveg zárt, fontos biztosítani a megfelelő szellőzést is, nehogy annak belseje bepárásodjon. Az ideális eszköz akkor váltja be a hozzá fűzött reményt, ha strapabíró, hiszen könnyen lehet, hogy munkavégzés közben kisebb-nagyobb törmelékek csapódnak a felületéhez.