ütvefúró
Webáruház

Kemény anyagokhoz az ütvefúró javasolt

Gyakori eset, hogy egy összeszerelési munka elhúzódik, mivel képtelenség az adott anyagba belecsavarozni egy csavart és a fúrás sem segít.

Ez lehet fém, fa, vagy bármilyen más anyag, de a leggyakoribb, hogy a fal vakolása fog ki a szerelési igyekezeten. Ilyenkor jól jön, ha kéznél van a megfelelő ütvefúró, amivel megoldható a probléma. Az ilyen szerszám vásárlásakor természetesen szem előtt kell tartanunk mennyire gyakran fogjuk használni.

Óriási különbség van ugyanis az ipari célokra, intenzív munkára szánt ütvefúró és a barkácsolásra, hétvégi hobbira szánt változatai között. Lényeges, hogy pontosan felmérjük az igényeinket és a minőséget tartsuk szem előtt, hiszen ez meghosszabbítja az eszköz élettartamát. Szintén fontos, hogy az akkumulátor megfelelő élettartamú legyen és figyelmet kell fordítani a fúróhegyek minőségére is.

Kis odafigyeléssel és némi utána olvasással könnyen kiválasztható az igényeinknek leginkább megfelelő ütvefúró. Ha pedig ez megvan, már csak arra a karbantartásra, tisztításra és megfelelő tárolásra kell hangsúlyt helyeznünk, hogy egy komoly szerszám előnyeit évekig élvezhessük.