titán piercing
Webáruház

Könnyű és kényelmes a titán piercing

Amikor a testékszerről van szó, a megfelelő csecsebecse kiválasztása kétséget kizáróan kulcsfontosságú. Nemcsak az Ön személyes stílusát emeli ki, hanem létfontosságú szerepet játszik a megfelelő gyógyulás biztosításában, a komplikációk kockázatának minimalizálásában és az optimális kényelem fenntartásában is.

A rendelkezésre álló anyagok sokasága közül, az arany és a titán piercing a testékszerek kedvelőinek első számú választása.

Az utóbbi gyakran a piercingek abszolút legjobb anyagának tekinthető, mivel hipoallergén, hihetetlenül fényes és alapvetően soha nem keveredik más fémekkel. Ettől függetlenül, általában többe kerül, mint a rozsdamentes acél, mivel nehezebben beszerezhető.

Miért jó választás még a titán piercing? Ha olyan hosszú távú piercingbe szeretne befektetni, amit nem akar majd a jövő héten lecserélni, a titán jó választás, mivel megfelelő ápolás mellett, évekig megőrzi a fényét és antimikrobiális tulajdonságait. Alacsony sűrűsége pedig biztosítja a kényelmet, még hosszabb viselés esetén is.