kulacs
Webáruház

Kulacs esztétikus kivitelben

Gyermeknek, felnőttnek egyaránt fontos a folyamatos folyadékpótlás, ezért tanácsos vizet magunkkal vinnünk mindenhová. Ennek tárolására egy modern, elegáns kinézetű kulacs tökéletes választás. Félliteres vizes palack nem mindig van otthon és lássuk be, hogy ez nem valami megnyerő megoldás.

Nyáron kifejezetten sokat használhatunk egy ilyen tárgyat, hiszen a nagy melegben nem tanácsos folyadék nélkül elindulni sehová, még sétálni sem. A taskagaleria.hu webáruház palettáján felfedezhető kulacs fajták igazán mutatós és rendkívül praktikus darabok. A választékban találunk fém és műanyag változatokat egyaránt. Például az Ars Una Catalina Estrada duplafalú, fémből készült darab rozsdamentes acélból készült, 12 órán át melegen, 24 órán keresztül pedig hidegen tartja a benne lévő folyadékot.

Nem tartalmaz egészségre káros anyagokat. Szép virág- és párducmintával díszített ez a fehér fém kulacs, de a szivárvány minden árnyalatában válogathatunk kedvünkre. Ha műanyag palack helyett ezt használjuk, akkor védjük a természetet is.