lábazati vakolat
Webáruház

Lábazati vakolat otthoni felhasználásra

A kertes házban élők vagy a vásárlás előtt álló személyek bizonyára tudják, hogy ebben a témakörben mindig lehet valami újat tanulni. A lábazati vakolat rendkívül sokrétűen felhasználható. A gyárilag előre bekevert termék ásványi anyagokat tartalmaz, emiatt rendkívül strapabírónak számít.

A diszperziós kötőanyag réteg pedig még inkább masszívvá teszi a felületen. A lábazati vakolat dekoratív megjelenést kölcsönöz a háznak, ami éveken át szépen fog mutatni.

Érdekessége, hogy külső és belső térben szintén használható, ami nem mondható el ebben a kategóriában a legtöbb fajtáról. Matt, színes vagy rusztikus kivitelezésben is megvásárolható. A lábazati vakolat száradási ideje nagyjából 24 óra, ami szintén elég jónak tekinthető.

Acélsimítóval érdemes felvinni a kívánt területre, a lehető legeredményesebb hatás érdekében. Hígításra jelen esetben nincs szükség, anélkül is működőképes a dolog. Összességében ár-érték arányban valódi kincs, tehát remek döntésnek bizonyulhat. Laikusként érdemes kikérni a szakértők véleményét is a vásárlás előtt.