felújított gamer PC
Webáruház

Megállíthatatlanul tarol a Felújított gamer PC

Idén megvesszük a legújabb setup-ot, a legdurvább erőművet, ami csak létezik, erre jövőre kiadnak egy olyan játékot, ami még a mi csúcskategóriás eszközünket is megizzasztja.

Nincs is annál idegölőbb egy gamer életében, amikor durván bezuhan az FPS számláló, annak ellenére, hogy egy bivalyerős PC-vel rendelkezik. Egy felújított gamer PC esetében ez már lényegesen kevésbé idegesítő és nem is feltétlenül biztos, hogy előfordul . Attól függ, hogy milyen címet futtatunk az adott gépen.

Egy jól optimalizált mai játék még egy felújított gamer PC-n is tökéletesen fut, még akkor is, ha abban nem a legújabb alkatrészek pörögnek. A felújított gamer PC erejét nem szabad alábecsülni, hiszen kimagasló teljesítménnyel rendelkezik.

Egy GTA V, Fortnite, PUBG minden gond nélkül elfut egy felújított gamer PC-n is. Meglepő módon, egy kis húzással már az olyan címeket is futtathatjuk közepes beállítás mellett, mint például a Horizon Zero Dawn vagy a Mortal Kombat 11. A felújított gépek okos befektetést jelentenek, amelyek számtalanszor okozhatnak kellemes meglepetéseket.