infraszauna
Szolgáltatás

Meggyőző érvek az infraszauna mellett

Kezelje a kimerültséget és a feszültséget természetesen, válassza a wellness világából ismert egyik nagyszerű módszert, a szaunázást! Napjaink egyik nagy kedvence az infraszauna, ami kiváló hatásai miatt egyre jobban elterjedt. Igaz, hogy lényegesen alacsonyabb hőfokon (40-60 C fok) üzemel, mint a hagyományos szaunák (90-100 C fok), viszont a szervezetet megújító képessége így is páratlan.

Mivel csak egyszerű villamos energia működteti, a felfűtéséhez nem kell hosszú idő, bár a kielégítő komfortérzet miatt érdemes várni legalább 10 percet használat előtt. Amennyiben az otthonában is szívesen látna egy infraszauna kabint, a vásárlás mellett szóljon, hogy nem igényli szakember segítségét a telepítése, nem kell hálózatot sem bővíteni az üzemeltetése miatt és helyigénye nem több, mint 1 négyzetméter.

Továbbá, a finn szaunáknál lényegesen alacsonyabb áramfogyasztás jellemzi, így a fenntartása nem jár megterhelő számlákkal. Ha egyszer kipróbálta, biztosan meg fogja szeretni és a szervezete is hálás lesz a törődésért. Infraszauna kínálatért látogasson el a szauna.hu weboldalra!