wifi termosztát
Szolgáltatás

Miért előnyös a wifi termosztát?

Már nem álom többé, hogy távolról vezéreljük az otthonunk fűtését vagy előre megadott program szerint állítsuk azt be és hagyjuk, hogy minden menjen a maga módján. A modern technikai fejlesztések egyik kiemelkedő tagja a wifi termosztát, ami csodálatos képességekkel van ellátva.

Többé nem okoz majd gondot, hogy milyen módon stabilizáljuk a lakáson belüli hőmérsékletet, mert azt néhány mozdulattal elvégezhetjük, még a kedvenc okostelefonunkról is. Megoldható, hogy amikor nincs otthon senki, akkor jóval kisebb hőfok legyen megtartva, de mielőtt megérkeznénk, beindul a rendszer fokozott intenzitással és szolgáltatja a kívánt meleget.

A wifi termosztát vezetékes vagy rádiófrekvenciás kapcsolatban van a kazánt iránytó relé modullal annak függvényében, hogy melyik kivitelt választjuk. Az evohomeshop.hu weboldalon részletes leírásokat találunk, ahogyan kedvező ár-érték arányt is. A wifi termosztát egyetlen szezon alatt visszahozhatja a befektetett összeget, mert olyan szintű fűtőanyag spórolást tesz lehetővé. Tapasztaljuk meg személyesen az előnyeit, mert nem bánjuk meg!