modellező agyag
Webáruház

Modellező agyag az egyedi alkotásokhoz

A kézműves termékek napjainkban egyre népszerűbbek, sokan saját maguk készítik el a megálmodott tárgyakat, amelyekkel aztán egyedi módon dekorálhatják az otthonukat vagy az irodájukat. A modellező agyag felhasználása által igazán különleges darabok születhetnek meg az ügyes kezű személyek kreativitásának köszönhetően.

Az anyagnak megvannak a maga sajátosságai. Nem csupán hobbiból alkalmazzák ezt, mert sokan eladásra készítenek különféle ajándéktárgyakat, kisebb szobrokat. Nagyon egyszerű a modellező agyag megrendelése a muveszellato.com webáruházból, ahol fehérre, feketére és vörösre égő változatok szerepelnek a kínálatban.

1 és 15 kg-os kiszerelésben kapható ez az alapanyag, amiből mindenki akkora mennyiséget vásárolhat, amennyire szüksége van. Az anyagi feltételek szintén kitűnőek, az 1 kg-os, vörösre égő agyag kilója mindössze 275 Ft. Némileg magasabb a fehérre és feketére égő modellező agyag ára, ami pontosan 630 Ft. Nagyobb tételben történő vásárláskor, megbeszélés alapján, egyedi szállítási díj meghatározása is lehetséges.