Blaumann edény
Webáruház

Nem okoz csalódást a Blaumann edény

Az ügyes háziasszonyok titka nem csupán a kitartás, a tapasztalat és a hozzáértés, hanem a megfelelő eszközök alkalmazása is. Ezért sem meglepő a Blaumann edény népszerűsége, amelyik egyetlen jól felszerelt konyhából sem hiányozhat. Az ételek elkészítése nem csupán egyszerűbb és gyorsabb ezekkel, de megfigyelhető az is, hogy sokkal finomabbak lesznek a húsok és zöldségek.

Egyszer mindenképpen érdemes kipróbálni, mert igazi élményt jelent a vele való főzés. Rengetegen választották például a 10 literes lábast, ami egy nagyobb ebéd elkészítéskor nélkülözhetetlen. A rozsdamentes Blaumann edény aranyat ér. Azért szeretik sokan ezt a márkát, mert a termékei hihetetlenül tartósak és megbízhatók.

Az ötrétegű aljnak köszönhetően meg lehet előzni az ételek leégését. Valamivel kisebb, 7 literes verzióban is rendelhető Blaumann edény, ami már rengeteg háztartás konyhabútorában ott lapul. Kedvelt még az 5 literes változat is, ami leginkább akkor bizonyul praktikusnak, ha valaki egy vagy két fő részére szeretne valami pompásat főzni. A Blaumann edény serpenyő formájában is megvehető, amivel a rántotta vagy épp a palacsinta elkészítése gyerekjáték.