okostelefon ár
Webáruház

Okostelefon ár szerint listázható

Nagyon kevesen tudják előre, hogy melyik készülék lesz az, amit meg fognak vásárolni. A többség keres-kutat, márkák, szériák között ingázik, míg megtalálja azt a néhányat, amiből végül választ. Ezt a keresést leegyszerűsíti a MobilCorner.hu szűrőrendszere, aminek segítségével az okostelefon ár alapján is szűrhető.

Persze az ár az egyik legfontosabb szempont, így meghatározza, hogy milyen készülékekben gondolkodhatunk, de van még azért számos szempont, amit érdemes szem előtt tartani. A kijelzők mérete a 10 évvel ezelőtti telefonokhoz képest hatalmasat nőtt.

Pár éve még kuriózum volt az 5” felett megjelenítő panel, mostanra ez már alapnak számít. Nem mindegy azonban a készülék kialakítása. Az egyik már kávamentes, nagyobb panellel, a másikban kisebb van, de nagyobb a káva.

A mobil tehát közel azonos méretek mellett más-más kiterjedésű kijelzőt tudhat magáénak. A kijelző technológiája sem mindegy, mert sokat adhat hozzá egy okostelefon árához. De éppen így, a processzor típusa, illetve a RAM mennyisége is árfelhajtó tényező.