Fényűző akril fürdőkád
Webáruház

Öntöttvas kontra akril fürdőkád

Milyen kádat válasszunk a fürdőszobába? Az öntöttvas és az akril fürdőkád összehasonlításánál meg kell jegyezni, hogy az előbbi a szilárdság és a rugalmasság miatt szorosan tartja az első helyet, míg az öntöttvas kevésbé tartós anyag és egy lehetséges ütés során sérülések keletkezhetnek rajta.

Figyelembe véve a fent említett a tulajdonságokat, az akril fürdőkádat a plaszticitás, a könnyű súly, a hatalmas formaválaszték, a tartósság és a karcolások könnyű eltávolítása jellemzi.

Az öntöttvas kád csavarozott lábakkal rendelkezik, amelyek segítenek a magasság beállításában és tökéletesen megtartják a maximális hőmérsékletet. Összefoglalva azt a következtetést vonhatjuk le, hogyha a termék súlyát vesszük figyelembe, akkor az akril modellek vezetnek, míg az öntöttvas kádak ellenállnak a maximális hőmérsékleti feltételeknek.

Tehát a fürdőhelyiség kialakítása során alapvetően nem szabad figyelmen kívül hagyni az akril fürdőkádak különböző modelljeit, mivel ezeknek az előnyei és hátrányai nagyon gyakran kiegyensúlyozzák egymást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük