Fényűző akril fürdőkád
Webáruház

Öntöttvas kontra akril fürdőkád

Milyen kádat válasszunk a fürdőszobába? Az öntöttvas és az akril fürdőkád összehasonlításánál meg kell jegyezni, hogy az előbbi a szilárdság és a rugalmasság miatt szorosan tartja az első helyet, míg az öntöttvas kevésbé tartós anyag és egy lehetséges ütés során sérülések keletkezhetnek rajta.

Figyelembe véve a fent említett a tulajdonságokat, az akril fürdőkádat a plaszticitás, a könnyű súly, a hatalmas formaválaszték, a tartósság és a karcolások könnyű eltávolítása jellemzi.

Az öntöttvas kád csavarozott lábakkal rendelkezik, amelyek segítenek a magasság beállításában és tökéletesen megtartják a maximális hőmérsékletet. Összefoglalva azt a következtetést vonhatjuk le, hogyha a termék súlyát vesszük figyelembe, akkor az akril modellek vezetnek, míg az öntöttvas kádak ellenállnak a maximális hőmérsékleti feltételeknek.

Tehát a fürdőhelyiség kialakítása során alapvetően nem szabad figyelmen kívül hagyni az akril fürdőkádak különböző modelljeit, mivel ezeknek az előnyei és hátrányai nagyon gyakran kiegyensúlyozzák egymást.