Panyolai pálinka
Webáruház

Panyolai pálinka minőségi alapanyagokból

Ami azt illeti, igazán különleges nemzeti itallal büszkélkedhetünk, ami nemcsak Európában, de világszinten is egyedinek számít. Egyes nemzetek kitűnő gabona- és borpárlatokat készítenek, viszont mi, gyakorlatilag bármilyen gyümölcsből képesek vagyunk pálinkát főzni. Ráadásul nem is akármilyet!

Erre kitűnő példa a Panyolai pálinka, ami tekintélyes múlttal rendelkezik. A sikerét nem másnak, mint a válogatott, minőségi alapanyagoknak köszönheti.

Ezek az alapanyagok pedig az ízletes és zamatos gyümölcsöket jelentik. Ezek nélkül nem lenne olyan utánozhatatlan aromája a Panyolai pálinkának, mint amit oly sokan kedvelnek.

Az Elixír termékcsalád gazdag választékot kínál azoknak, akik olyan izgalmas ízesítéseket szeretnének kipróbálni, mint az aranyalma, feketecseresznye, fürtösmeggy, szamóca, esetleg birsalma. A díszdobozos csomagolás ajándék gyanánt is megállja a helyét. Étkezések előtt, lehűtve fagyasztva, kitűnő étvágygerjesztőnek számít. A legtöbb Panyolai pálinka 40% feletti alkoholtartalommal rendelkezik, ezért egyáltalán nem sorolható a gyenge italok közé.