polisztirol vágó
Szolgáltatás

Polisztirol vágóba megéri befektetni

A polisztirol, más néven hungarocell, máig töretlen népszerűségnek örvend az építőiparban. Akinek már volt vele dolga, az tudja, hogy amennyire habkönnyű maga az anyag, a méretre szabása éppen annyira nehéz, ezért polisztirol vágó nélkül nem sok esélyünk van a hatékony munkára. Nézzük, mik is a buktatók! Ha hideg, éles pengével állunk neki, a munka közben fellépő elektrosztatikus töltés lesz az ellenségünk.

A pengéhez ugyanis folyton hozzátapad a törmelék. Ha nem akarunk beruházni komolyabb szerszám vásárlásába, akkor természetesen így is megoldhatjuk, viszont a penge folytonos tisztogatása jelentősen lelassítja a munkát. Egy ház szigeteléséhez már célszerű a polisztirol vágó beszerzése.

A kínálatunkban is szereplő eszközök vágófelülete felforrósodik, így precíz és szép vágást lehet ejteni az anyagon anélkül, hogy az törne, morzsolódna stb. Választható a nagyon praktikus, ám inkább professzionális felhasználásra ajánlott Bautool állványos polisztirol vágó, de kapható kézi szerszámgép is, hornyok és ívek kialakítására alkalmas kiegészítőkkel.