Samsung okostelefonok
Szolgáltatás

Samsung okostelefonok erős processzorokkal

A Samsung vállalat a legrégebbi telefongyártók közé tartozik és a technológia széles skáláját szolgálja ki, a nagyméretű képernyővel kialakított telefonoktól kezdve, a QWERTY-billentyűzettel ellátott, régimódi darabokig. A Samsung okostelefonok a dél-koreai Suwonban található Samsung Electric Industries cégnél jöttek létre, ami 1969-ben kezdte meg a termékek gyártását a televízióktól a félvezetőkig.

2009-ben bejelentették az első Android okostelefonokat, 2010-ben pedig első táblagépet. A világ egyik legismertebb telefonokhoz való hardver gyártójaként, a Samsung okostelefonok a legmagasabb minőségű processzorokat, kamerákat és kijelzőket kínálják. A cég okostelefonjai mindig a legújabb funkciókkal vannak felszerelve.

A Samsung okostelefonok minden kiadott csúcstechnológiás modellel folyamatosan újít és kiterjeszti a látókörét. Az Android operációs rendszerrel a cég volt az első vállalat, ami kihasználta az alkalmazások millióinak elérhetőségét a Google Play révén. Ezen kívül lehetővé teszi, hogy rendkívül fejlett szoftvereket és számítási technológiákat használjanak.