whiskey árak
Szolgáltatás

Single malts és blended whiskey árak

A manapság nagyon népszerű alkoholt az egész világon fogyasztják. Egyedi illata és íze sok ínyencnek kiváló választás, akik értékelni tudják a jó alkohol minőségét. Ebből kifolyólag, elég sokakat érdekelnek a whiskey árak. Ők, ha ellátogatnak egy üzletbe, bizonyára azonnal rájönnek, hogy a kosár értéke az alkohol korától, az árpa típusától és még sok más tényezőtől függően változhat.

A single malts a tölgyfahordóban érlelt whiskey egyik fajtája. Ez adja az egyedi aromáját. Ez egy finom ital, amit a világ számos részén nagyra értékelnek. A whiskey árakat tekintve, a single malts jelöléssel ellátott palackok általában valamivel drágábbak, mint a blended és az összegek néhány ezer forint körül kezdődnek, de akár több tízezerig is emelkedhetnek.

Nagyon népszerűek többek között az Aberlour vagy a Glenfiddich márkájú palackok. Az üzletekben könnyen találhatunk sok szenzációs ajánlatot. Habár a jó márkával fémjelzett whiskey árak kicsit többe kerülnek, de megérik a kiadást, ha valami különlegest keresünk.