evőeszköz készlet
Szolgáltatás

Stílusos és masszív evőeszköz készlet

Minden étkezés, még a legegyszerűbb is, kitűnő lakomává válik, ha gyönyörű környezetben fogyasztják el. A porcelán étkészlet, a fényt visszatükröző kristályüveg és a vázába helyezett friss virágok különlegessé teszik az asztali találkozókat. Az evőeszköz készlet jelenti az utolsó simítást, ami egyszerre szolgál finom dekorációként és praktikus tálaló- és étkezési eszközként.

Mindazoknak, akik vonzó, masszív és kényelmesen használható késeket, kanalakat, villákat keresnek, nagy megelégedéssel mutatjuk be az evőeszköz készlet palettáját. A katalógusunknak ebben a kategóriájában bemutatott termékek felettébb változatosak. Az érdekes modellek sokasága között vannak dekoratív és klasszikus modellek, valamint minimalista és modern vonalú termékek. Az evőeszköz készlet a minőség szinonimája.

Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek, magas nikkel- és króm tartalommal. Az ezüst fényű fém ellenáll a sérüléseknek és a korróziónak. A mosogatógépben keletkező erős mosószerek és a nagy nyomás nem jelent veszélyt az evőeszköz készletre.