szobatermosztát
Webáruház

Szobatermosztát többféle kivitelben

Minek tovább várni? A költségeken sokat faraghatunk a szobatermosztát használatával. Vezetékes és rádiós kivitelben egyaránt beszerezhető. A lakásokban és családi házakban ez e legkézenfekvőbb módja a fűtésszabályozásnak.

A vezetékes változatok beszerelése könnyebb az újépítési házak esetében vagy a felújítás során. A vezeték nélküli WiFi szobatermosztát üzembehelyezése ebből a szempontból sokkal egyszerűbb és kevesebb időt vesz igénye.

Ezek tekintetében mindenki kiválaszthatja az igényeinek megfelelő változatot, amivel szabályozhatja az otthona fűtését és hűtését. Így már nem kell maximumon járatni a kazánt, amikor távol van a család minden tagja.

Hazatérve mégsem a hideg lakás fogad minket, mivel a szobatermosztát automatikusan beindítja a rendszert mielőtt megérkeznénk. Az okos változatokat a mobiltelefonunkkal is vezérelhetjük a Honeywell Home ingyenes applikáció letöltését követően. A hatékonyság és az energiatakarékosság mellett, ez a berendezés lehetőséget kínál a környezetbarát üzemeltetésre.