Mátraszentistván Sípark
Szolgáltatás

Télen irány a Mátraszentistván Sípark!

Az első hó beköszöntésével mindnyájunk hangulata megváltozik és megkezdődik a téli programok tervezése. Legyen szó kisebb vagy nagyobb családokról, a Mátraszentistván Sípark várja a látogatóit, hogy minőségi időtöltésben lehessen részük.

A lélegzetelállító környezetben elhelyezkedő üdülőhely számtalan, jobbnál-jobb programokat kínál a vendégeknek, akiknek rendelkezésére áll a panorámalift, a széles, hófödte pályák és a síoktatópark használata egyaránt. A park területén általában minden télen tartós havazás jellemző, azonban annak érdekében, hogy a Mátraszentistván Sípark mindenképpen kielégíthesse a turisták igényeit, az ott dolgozók hatalmas hóágyúk segítségével biztosítják a kellően vastag hótakarót.

Az odalátogatóknak a szállásfoglalás is nagyon egyszerű, ugyanis a minőségi fogadtatást nyújtó Kétkerék vendégház az üdülőhely közvetlen közelében helyezkedik el. Azért, hogy az idei síszezon fergeteges és maradandó élmény lehessen, a Mátraszentistván Sípark tökéletes úti célként szolgál az egész családnak.