vízteres kandalló
Szolgáltatás

Vízteres kandalló többféle teljesítményben

Mivel a technikai megoldások már lehetővé teszik, ezért egyértelműen esély kínálkozik arra, hogy hatékonyságot és az egyedi látványt egyszerűen összekapcsoljuk. Ennek eredményeként megszületett a vízteres kandalló, ami képes az egész háztartást kiszolgálni fűtési teljesítményében, valamint olyan egyedi hatást kelt, ami a nappali ékévé fogja tenni.

A működési elv majdnem teljesen megegyezik a hagyományos kazánrendszerekkel. A megtermelt hő átadásra kerül egy hordozó közegnek, ami eljuttatja azt a fűtőtestekhez. A vízteres kandalló tehát egyben hordozza azokat a feltételeket, amelyekre vágyunk az otthonunk kényelmének és biztonságának, valamint esztétikus kinézetének fokozása érdekében.

Természetesen a beépítését csak profi szakember végezheti, akinek a tanácsát már a vásárlás előtt megéri kikérni, az optimális fűtőérték meghatározása céljával. A vízteres kandalló klasszikus vonásokat visel magán, ezért a romantika jegyeit alapvetően hordozza. Készüljünk fel a télre mielőbb és vágjunk bele a beépítés műveletébe!