whiskey
Webáruház

24 éves ír whiskey

Bátran mondhatjuk, hogy a gabona és árpa erjesztésével, lepárlásával készülő ital a világ szinte minden táján határtalan népszerűségnek örvend. A 24 éves Telling Vintage Reserve whiskey pedig garantáltan mindenkit levesz a lábáról. Ez az ír származású, Single Malt típusú, fahordóban érlelt ital szobahőmérsékleten, tisztán fogyasztva mutatja meg az igazi kincseit.

A pohárba töltés után érdemes kissé elveszni az ital illatában. Szinte egyszerre érezhetjük a széna, a mustármag és a szőlő felejthetetlen illatát.

Pusztán ezután következhet a kóstolás. A whiskey első ízlelésre roppant karakteres és gazdag, azonnal tapasztalhatjuk a kis feketeborost, ami remek összhangban van az édes gyümölcsökkel. Ahogy egyre jobban belemerülünk a krémes whiskeybe, teljesen kiérződik a mazsola, a barack, a méz és a cukorszirup.

Az ital lecsengése viszonylag hosszú és kellemes. Amennyiben tovább ízlelgetjük a whiskeyt, egy kicsi sós ízt is kiérezhetünk. A Telling Vintage Reserve 24 Years Whiskey elegáns palackban és dobozban lehet a miénk.