elektromos fűtés napelemmel
Szolgáltatás

Hogyan valósítható meg az elektromos fűtés napelemmel?

A fűtési rendszer korszerűsítésén gondolkodik és mindenképpen szeretné kiaknázni a zöld megoldások nyújtotta nagyszerű előnyöket? Akkor jó tudnia, miszerint az elektromos fűtés napelemmel még abban az esetben is garantáltan kivitelezhető projekt, ha az ingatlan régebbi építésű radiátorokkal rendelkezik. A Nap energiáját villamos árammá alakító rendszerekkel nemcsak a villany-, de okos tervezés fejében, a fűtésszámla is lenullázható!

Sőt, a szakemberek tanácsát megfogadva, kár lenne kihagyni a napelemes rendszerek fűtésre való alkalmazását, ha már egyébként is a lakásfelújítás nagyobb volumenű projektjének kellős közepében vagyunk.

Fontos azonban tisztában lenni azzal, hogy a ezek a rendszerek nem termelnek meleg vizet, mert ez a napkollektor feladata. Az elektromos fűtés napelemmel már meglévő radiátorok esetében 3 módon ölthet formát: hőszivattyúval, villanyradiátorral és villanykazánnal. A kiépítés részleteivel kapcsolatban keresse bizalommal a komoly szakmai tapasztalattal rendelkező Tiszta Energiák profi munkatársait!