ktm bicikli
Webáruház

KTM bicikli kezdő és haladó bringásoknak

Készen áll az első adrenalinnal teli túraélményre? Már az ösvények rabja és szeretné leküzdeni a következő kihívást, új szintre emelve a teljesítményét? Semmi gond! A KTM bicikli minden típusú kerékpárosnak tökéletes, bármilyen igényei is legyenek.

Nálunk a legújabb technológiával és innovációkkal rendelkező modelleket találja a neves márkától. A tökéletes kezdő bicajt keresi? A kezdőknek is ideális könnyű KTM biciklik segítenek a sima tekerésben, tökéletesek az ösvényeken, a hegyi utakon való közlekedésben. A márka minden, a legújabb technológiával felszerelt termékét megfizethetővé teszi, így Ön a lehető legjobb kerékpárral lesz felszerelve, hogy elkezdje a kétkerekű kalandjait.

De ha már elkapta a túrázás iránti rajongás és szeretné kihívás elé állítani magát azzal, hogy gyorsabban, messzebbre és keményebben tekerjen, mint valaha, a KTM bicikli akkor is megfelel a kihívásnak. Ha nem biztos benne, hogy melyik modell lesz Önnek való, a munkatársaink segítenek megtalálni a legnagyobb kihívást jelentő túrákra is ideális lehetőséget.