motoremelők
Webáruház

Robusztus felépítés jellemzi a motoremelőket

Ez a kiegészítő mindenféle szervizmunkához nélkülözhetetlen felszerelés. A motorkerékpár garázsban való tárolásához és rögzítéséhez is hasznos. A jó motoremelők mindenekelőtt megbízhatóak és stabilak, így a rajtuk lévő jármű szilárdan rögzíthető.

A használat kényelme is fontos, mert a motorkerékpár felemelése nem igényelhet túl nagy erőt. Kíváncsi rá, melyik motoremelőt válassza, hogy praktikus legyen, mégis a lehető legtovább bírja? Mindenekelőtt válasszon egy jó hírű márkát, ami garantálja a stabil teljesítményt! A típus kiválasztása az Ön egyéni preferenciáitól függ. A V-típusú állványok egyszerűbb kialakításúak, könnyebbek és megfizethetőbbek, valamint könnyen kezelhetőek, mivel a jármű felemelése mindössze néhány másodpercet vesz igénybe.

A hidraulikus motoremelők sokoldalúbb termékek, mivel a segítségükkel akár egy nagyon nehéz járművet is felemelhetünk erő alkalmazása nélkül. Stabilabbak is, de több helyet foglalnak, amikor nincsenek használatban. Ráadásul nagyobb anyagi befektetést igényelnek.