nővér tunika
Szolgáltatás

Testhez illő nővér tunika

Az egész napos munka során a viselet nem mindegy, ezért érdemes a laza, de mégis stramm és könnyen tisztítható nővér tunika mellett döntenünk. Azon túl, hogy stílus- és divatorientált világban élünk, a megjelenés mellett, a funkcionalitás egyre több helyen válik meghatározó tényezővé.

Ha valahol, akkor az egészügyben folyamatosan teljesíteni kell, gyakran a maximumot nyújtva. Ilyenkor nagyon nem mindegy, hogy mi van rajtunk. A minőségi alapanyagokból gyártott nővér tunika kiváló választás, amivel csak jól járhatunk!

A nővér tunika minden kritériumnak megfelel

A hagyományos fehér mellett, ma már igen széles kínálatból lehet válogatni. A KELLY tulipános szabású slim prémium nővér tunika annyira divatos megjelenésű, hogy akár még a hétköznapi viseletek között is megállná a helyét, nem csupán munkaruhaként.

Karcsúsított, laza fazonról van szó, ami nagyon jól illeszkedik a test vonalához. A V-nyak kivágás növeli a komfortérzetet a hordása során. A praktikumról 2 hatalmas oldalzseb gondoskodik, amibe bőven lehet pakolni. Olyan ruhadarab, amivel csak jól járhatunk.